Een vleugje minecraft, AoS, design en natuurlijk webdesigns, alles bij elkaar: gamestudio!

welkom Nickforall, op gamestudio.
We hebben meer leden nodig, roep je vrienden
Vergeet de regels niet te lezen !!!

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

habbo regels

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 habbo regels op ma 20 feb 2012 - 4:02

Nickforall

avatar
Admin
Zoals de meeste al weten is habbo illegaal, hier een uitleg over gevolgen etc.

Bedankt voor uw mail. We zullen u een korte uitleg geven van de situatie.

Habbo is een gratis online gaming platform, dat zich specifiek richt op 12- tot 18- jarigen. In dit virtuele hotel kunnen tieners rondlopen, spelletjes en vriendjes maken. Voor een aantal extra diensten wordt een bedrag gevraagd, zoals voor het spelen van sommige spelletjes in de openbare ruimten van het hotel en voor het kopen van meubels voor in de eigen kamers. Die items kunnen gekocht worden via sms en telefoonlijn. Het is niet gewenst om tutorials voor het maken van retrosites te verspreiden

We hebben ook duidelijke regels in het hotel, waarvan de gebruikers op de hoogte horen te zijn (zie onderstaande links):

http://www.habbo.nl/groups/64302/id
http://www.habbo.nl/help/55

Het adverteren van Retro hotels in Habbo is verboden. Dit zijn illegale kopieën van Habbo en schenden ons merkrecht. Maar wat nog belangrijker is. Veel van onze spelers worden bestolen nadat zij dit soort sites bezocht hebben. Wanneer retrosites en scamsites bij ons aan gegeven worden zullen wij deze laten verwijderen.1.7 De Gebruiker mag de Dienst en informatie op de Website niet aanpassen, kopiëren, verspreiden, versturen, verzenden, publiceren, vertonen, uitvoeren, reproduceren, in licentie geven of verkopen. De Gebruiker mag geen afgeleide producten van de Dienst en de Website ontwikkelen. Alle intellectuele eigendomsrechten en de rechten van de partijen die content leveren voor de Website en de Dienst zijn gereserveerd.
1.8 Het is de Gebruiker niet toegestaan ongeautoriseerde toegang te verkrijgen tot de computersystemen en databases van de Service Provider. Daarnaast is het de Gebruiker niet toegestaan om data-inscriptie, datamining of contentbescherming toe te passen op de Website of met betrekking tot de Dienst en is het de Gebruiker niet toegestaan de Dienst op enigerlei wijze schade toe te brengen.
1.9 Habbo is alleen ontworpen voor gebruik binnen de Dienst. De Software is alleen in licentie gegeven voor jouw persoonlijk gebruik binnen de Dienst. De Service Provider geeft je niet het recht om de Software op een andere wijze te gebruiken. Jij gaat er mee akkoord de Software alleen op de Service te gebruiken en niet op een andere wijze zelf te gebruiken of aan anderen in gebruik te geven. Het is niet toegestaan server-emulatoren te gebruiken met betrekking tot Habbo. Het is niet toegestaan om de Software en gebruikte communicatieprotocollen, te ontleden en/of te decompileren.

De boete bedraagt 3000 euro, daarom is dit forum deel op EIGEN RISICO!!! Als wij verzocht worden om het Habbo forum te sluiten zullen wij dit direct doen!
al u berichten gaan dan verloren!!!

http://gamestudio.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum